Der er mange måder at tilberede hornfisk på, men denne fra Mehmet CHEF må høre til blandt de mest populære

Af Redaktionen

De danske kyster vrimler i bogstaveligste forstand med hornfisk og sommeren igennem byder fiskeri langs tangbælterne på enestående oplevelser med de blanke hornfisk, der målt fra halespids til spidsen af det lange “næb” kan nå op til en meter.

Der er sågar registreret hornfisk på 1,2 meter med vægt i nærheden af 2 kilo. 

Fiskeriet efter hornfisk er både folkeligt og desuden populært blandt de mere dedikerede sportsfiskere, der svinger flue og blink over tangskove på lavt vand.

Desværre er der stadig personer, som har et lidt anstrengt forhold til at spise hornfisk. Måske fordi de har grønne ben.

Herunder viser Mehmet CHEF dog en mere delikat tilberedelse af hornfisk, som måske kan inspirere.

Videon har allerede rundet én million visninger og må derfor høre til blandt en af de mest udbredte opskrifter på hornfisk.  

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »

direkte i indbakken!

Hold dig opdateret om jagt, natur og vildt.
 Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu!
Exit mobile version