Den prisbelønnede produktionsvirksomhed BURG-WÄCHTER, kendt for tyske traditioner og innovativ, elektronisk opbevaring af bl.a. jagtvåben satser nu også på danske jægere

BURG-WÄCHTER satser nu også på danske jægere

Pressemeddelelse

BURG-WÄCHTER er en familieejet tysk virksomhed med mere end 100 års erfaring og tradition.

Siden grundlæggelsen i 1920 er de opbyggede erfaringer gået i arv fra generation til generation. I dag er virksomheden kendt – og anerkendt gennem en række priser – for sikker og nytænkende elektronisk overvågning af f.eks. jagtvåben.

–Vi tillægger vores succes en klar filosofi om ikke kun at fokusere på produkter. Vores fokus er rettet mod de personlige værdier og de er med til at forme vores iværksætteraktiviteter.

Værdigrundlaget bestemmer hvordan virksomheden træffer beslutninger og på hvordan den møder og interagerer med de mennesker, som på en eller anden måde indgår i virksomhedens netværk.

-Ved at holde fast i vores filosofi og værdigrundlag har vi opbygget og fastholdt den tillid, som kunder og medarbejdere verden over har til vores produkter og virksomhed.

“25. november 1920 markerer stiftelsen af BURG-WÄCHTER. Under navnet F. Buhl & Co. blev virksomheden grundlagt af Alfred Lüling og hans onkel Ferdinand Buhl i Volmarstein. Virksomheden solgte hængelåse fra Burg, før de begyndte deres egen produktion.”

 

Grundlaget for bæredygtig succes

 BURG-WÄCHTERs succes hviler naturligvis på kvaliteten af deres produkter: Kvalitet som er baseret på et solidt fundament og høje etiske standarder. Et forhold som også resulterer i medarbejdernes indstilling til deres arbejde.

Ansatte i virksomheden er stolte af deres håndværk og ved, at de ikke kun gør millioner af kunder glade over hele verden, men at de via deres indstilling til deres arbejde også sikrer virksomhedens og dermed også deres egen fremtid.

Som en innovativ funderet virksomhed tager vi alt fra idé og udvikling til selve produktionen og markedsføringen meget alvorligt. Vi lægger desuden stor vægt på bæredygtig anvendelse af ressourcer og en miljøvenlig produktionsmetode.

 

”BURG-WÄCHTER er en pioner inden for udvikling af elektroniske låse til pengeskabe og våbenskabe. Vi har opnået en høj grad af ekspertise og erfaring på området, som vi også anvender til innovative løsninger til dørlåse og adgangssystemer.”

”Et stærkt funderet værdigrundlag sætter os i stand til at tilbyde forbrugerne produkter, der opfylder de højeste sikkerhedskrav. Samtidig tilbydes en grad af brugervenlighed, som overstiger konventionelle nøgle-låsesystemer. Vel at mærke til priser, som alle kan betale.”

I Wetter-Volmarstein, BURG-WÄCHTERs hjemsted, byggede dygtige håndværkere låse til beskyttelse af Volmarstein Slot i 1750. Dette slot er i dag varemærket for BURG-WÄCHTER og symboliserer kvalitet, sikkerhed og innovation

Siden 1920 har virksomheden satset på produkter, som er udviklet og produceret af mennesker til mennesker.

Den røde tråd er at emnet sikkerhed er meget personligt.

Det har betydet, at vi gennem tiden har modtaget flere priser …

Også fremover vil vi bestræbe os på at forme overgangen fra mekaniske låse til komplekse låsesystemer og herunder udvikle systemer, der f.eks. kan styres via apps.

På den måde kan vi fastholde vores mission, som bl.a. er at gøre menneskers liv mere sikkert og komfortabelt.

 

Sikker bæredygtig produktion

-Hvad betyder “bæredygtighed” egentlig? Bæredygtighed eller bæredygtig udvikling betyder for os, at vores produktion ikke begrænser kommende generationer.

-Vi finder det derfor vigtigt, at vi altid forholder os til tre dimensioner af bæredygtighed:

Økonomisk bæredygtighed

Social bæredygtighed

Økologisk bæredygtighed

For at bevare de globale ressourcer på lang sigt bakker vi naturligvis op om, at bæredygtige beslutninger skal være grundlaget for alle beslutninger.

På messen i Jagt og Outdoor i Odense d. 5.-7- april udstiller  BURG-WÄCHTER med en række produkter og på standen nr. 3324, er der mulighed for at møde dansktalende personale, som kan fortælle meget mere om de mange forskellige innovative tiltag som virksomheden står bag.

LÆS mere

 

Tag gerne kontakt til

Frants Ludwig Stanek
Country Manager Scandinavia

mobile +45 40 41 05 06

mailto: frants-ludwig_stanek@burg.biz

Mød BURG-WÄCHTER med en række produkter på messen i Jagt og Outdoor i Odense d. 5.-7- april
Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »