MAD
På Netnatur.dk/MAD har Netnatur samlet de nyheder, der på en eller anden måde omhandler mad. Det kan være vildtopskrifter eller fiskeopskrifter, nyheder om kogebøger eller artikler om hvad man gør, når vildtet er skudt og fisken fanget. Her kan læses om alt fra hygiejne i forbindelse håndtering af nedlagt vildt. Ligeledes er der en lang række artikler om forlægning af vildt. Desuden er det muligt at få ideer til nye opskrifter og ideer til at lave sin egen kryddersnaps. I sektionen er der også artikler om vin og herunder jagtvin ligesom der artikler om gin, whisky, øl samt kaffe og te til jagt og fisketuren.
Sektion om mad
Konservator og butiksslagter Kasper Pedersen viser her, hvordan man udbener en råvildtkølle og ender op med en række lækre udskæringer
UDSTYR
– Det handler om at finde den rette og ikke nødvendigvis den dyreste løsning til til f.eks. jægeren. Sådan lyder det fra Polaris Danmark, som her i landet servicerer og markedsfører de amerikanske ATV´er med det store program i tilbehør
mad
Ramsløg myldrer frem i skovbunden allerede i løbet af marts måned, og den er blevet et meget populært tilbehør …
Det er netop nu i det tidlige forår at pors blomstrer. Alle blomsterne (raklerne) kan bruges, lige før de springer ud …
I dag henter de danske jægere – i meget runde tal – cirka 12-13 kilo krondyrkød i den danske natur, hver gang de henter et kilo harekød


mad
Konservator og butiksslagter Kasper Pedersen viser her, hvordan man udbener en råvildtkølle og ender op med en række lækre udskæringer
Slåen-bærrene modner tidligt i år, og kunne du tænke dig at drikke slåen-gin til jul,…
I princippet kan alle fisk graves, selv om de mest populære nok er laks, havørred og torsk. Men resultatet er også ganske velsmagende
Hvor kom ulvene egentlig fra? Det spørgsmål har været diskuteret siden ulvene vendte tilbage efter mange års fravær. Prisbelønnet film se nærmere på spørgsmålet?
De danske farvande er et vigtigt område for toppet skallesluger, da arten foretrækker vandområder med…
Kender man ikke allerede lyden, er det langt fra sikkert, man i forårets fuglekor registrerer lyden af et lam, der kalder på sin rå
Jægeren jokede og sagde han havde havde nedlagt “en lille gaffelbuk”, men senere på dagen kom sandheden for en dag og den lille gaffelbuk viste sig at være en stor guldbuk



mad - arkiv-udvalgte
Et stigende antal jægere deltager på Hygiejnekursus for jægere rundt omkring i Danmark – og kurserne giver faktisk et meget stort udbytte til deltagerne …
En tur i skoven kan fint kombineres med lidt bær-jagt. Skovhindbær står ofte i lysninger…
Photostory - fiskeri - sponsor aftale


Mad
Nyheder om mad
For de fleste er naturen også et spisekammer