Sektion om vildtretter
Nye oplysninger fra Miljøministeriet om PFAS i danske vildænder
udstyr
I anledning af, at Henning Kørvels bog ”Råvildt og råvildtjagt” udkommer i ny udgave 28. april, kan du sikre dig et eksemplar af den med dedikation
Ragu con lepre, eller hare-ragout, er en klassisk, toscansk ragout, som man traditionelt serverer med papardelle-pasta.…
Konservator og butiksslagter Kasper Pedersen viser her, hvordan man udbener en råvildtryg og ender op med super lækre udskæringer
I skovene kan du i øjeblikket finde lækre tragtkantareller, som bare venter på at blive…
Vildtretter - udvalgte artikler
En vildgås er noget anderledes, end en farmopdrættet tamgås. En del vælger kun at anvende…
Ikke meget varmer helt ind til benet, som en gang hot chilli. Her får du…

Indlæst fra Netnatur.dk/MARKED
Quiltede Adare jakke – afspejler den engelske country lifestyle LÆS MERE Isoleret med Primaloft fyldstof.…
vildtretter arkiv udvalgte artikler
Alle elsker en god shawarma. Det er ofte noget, man spiser på vej hjem efter…



Vildtretter – sektion om anvendelse af nedlagt vildt