Lovgivning

Lovgivning 

En sektion på Netnatur som samler alle nyheder om lovgivning i Danmark og i udlandet.  Sektionen indeholder en lang række links til alt, der vedrører love og regler indenfor jagt, natur og regulering af vildt. I oversigten kan finde information om alt fra regulering af ræv, råge og gæs og regler for handel med nedlagt vildt.

Lovgivning

Igen og igen kan man i pressen og på de sociale medier læse om krybskytteri. Og desværre er det yderst sjældent, at gerningsmændene pågribes, hvilket også er svært, da de nærmest skal tages på fersk gerning, for beviserne kan gøres gældende i et retssal …

Sikkert kuglefang er et must, når man sender en riffelkugle mod en råbuk eller mod et hvilket som helst andet stykke vildt. Men hvad er sikkert kuglefang egentlig?

Lovgivning

” Jeg har lige opdaget, at der er en hjemmeside, der hedder Bukkeopsats”. Det skriver Palle Søbygge, der samtidig fremsender oplysninger på Jyllands største opmålte råbuk 

Read More

Egon Kristensen har fået en stor svensk TOP 10 buk optaget på listen over de største bukke nedlagt af danske jægere i hhv. Polen, Tyskland og Sverige etc.


Lovgivning arkivartikler


Lovgivning - trofæfoto

Lovgivning arkivudvalgte artikler


Photostory - lovgivning

Lovgivning

 Nyheder og oversigt over artikler om lovgivning

Der gælder flere regler for brug af naturen i Danmark

Del gerne artiklen hvor du ønsker...