Morehouse A/S,  der står bag det danske varemærke Laksen Sporting, søger eksportsælger, som kan arbejde med strategisk salg og forretningsudvikling på tværs af landegrænser

Af Morehouse A/S Annonceopslag

Motiveres du af forretningsudvikling på tværs af landegrænser, har du lyst og vedholdenhed til at arbejde med langsigtet strategisk salg, og har du måske salgserfaring fra jagt, outdoor eller tekstilbranchen?

Vi søger en eksportsælger, som med udgangspunkt fra kontoret i Århus, indgår i et mindre, men meget engageret salgs -og eksport team. Du vil primært arbejde tæt sammen med vores eksisterende forhandlere, sekundært dog også med mulighed for at udvikle nye kunder og markeder.

Du får ansvaret for at løfte og udvikle samarbejdet med bestående forhandlere, du mestrer det seriøse og rådgivende salg, er resultatorienteret og har både evne og lyst til selv at planlægge og styre salgsprocessen fra varepræsentation, over behandling af ordrer, til endelig levering og efterfølgende service og opfølgning.

Du er proaktiv, grundig og i besiddelse af et udtalt servicegen. Du evner både at arbejde selvstændigt og sammen med andre, og så har du naturligt flair for at skabe tætte og langvarige relationer. Dit engelsk er solidt i både skrift og tale, ligesom tysk på et rimeligt niveau vil være en fordel. Jobbet indebærer 30-50 årlige rejsedage, hvoraf hovedparten vil foregå i bil.

Du er passioneret jæger med en naturlig interesse for jagttøj og tilbehør.Du forstår og værdsætter værdien af premium produkter, og er i det hele taget mere til kvalitet end kvantitet.

Vi sørger for en grundig indføring i vores produkt sortiment, ligesom vidensdeling omkring kunder, data og forretningsgange vil være en naturlig del af din onboarding.

Interesseret?

Så send din ansøgning til direktør Lars Toft Thomsen på lt@morehouse.nu inden 15. april 2023.

KORT OM MOREHOUSE A/S

Morehouse A/S er et 100% dansk ejet selskab. Via varemærket Laksen Sporting har vi siden 1977 fokuseret på udvikling af jagttøj og tilbehør i den bedst tænkelige kvalitet. Vi er markedsledende i vores segment, og handler med førende jagtbutikker i Europa og Nordamerika. Eksportandelen er aktuelt 80%, og kontinuerligt stigende.

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »