Nordic Gamekeeper har udviklet et koncept med fjernbetjent fodring og vildtkameraer som gør det nemmere at være vildtforvalter. Alt er app-styret, nemt at bruge og konceptet er tilknytte nærværende kundesupport 

Presse meddelelse af Nordic Gamekeeper – annonceartikel

Gamekeepers eller vildtforvaltere deler kærligheden til naturen og dyrelivet. Vi beskytter, guider og jager vildt, for at sikre bæredygtig forvaltning. Gennem vores produkter kan du også være en Gamekeeper.

Nordic Gamekeeper App

I hjertet af vores økosystem er vores app, som giver os adgang till produkterne og alle funktioner.

Alle vores produkter styres og konfigureres af vores app og sikrer den nemmeste og mest intelligente brug till din vildtforvaltning.

Appen og Nordic Gamekeeper kameraet tilføjer den viden, du har brug for, for at træffe kloge beslutninger om, hvordan du skal forvalte dyrelivet, uanset hvor langt vækdu er fra dit jagtområde.

Få adgang til vores billedgalleri, timerindslillinger og foderskemaer gennem appen.

Nordic Gamekeeper FeedCon

Hjernen I vores økosystem kaldes FeedCon. FeedCon hjælper dig med din forvaltning og fortæller dig, hvornår det er tid til handling.

Forbundet till enhver 12V foderautomat, vil den fortælle dig, hvis foderet eller dit batteri er ved at løbe tør. Du kan indstille den til at sprede foder op til 12 gange om dagen, og ved enkle justeringer kan du kontrollere, hvor meget den fodrer.

Lige populært blandt storvildtjægere og fuglejægere giver FeedCon dig mulighed for at planlægge og kontrollere din fodring, selvom du er langt væk fra dit jagtområde.

Hvis aktiviteten ved foderautomaten falder, kan du bruge foderbesparelsefunktionen, som reducerer mængden af foder fordelt til 50 gram pr. dag.

Vi ønsker at hjælpe dig med at miniminere spild af foder. Når aktiviteten stiger, kan du igen øge mængden af foder med FeedCon fra din app.

Nordic Gamekeeper Feeders

Produceret i Sverige og bygget til at holde.

Nær du investerer i en Nordic Gamekeeper foderautomat, vil vores foderautomater give dig det nødvendige udvalg af fodring til dit jagtområde.


Med vores beholdere
, der spænder fra 125 liter op til 1.000 liter, styrer du, hvor ofte du vil fylde den op. De mindre størrelser bruges typisk til fuglevildt, og vores større modeller till vildsvin og hjortevildt, men det er op til dig.

Vores komplette foderautomater inkluderer altid FeedCon, så du kan komme i gang med det samme.

Nordic Gamekeeper Cloud Camera

Har du brug for at nedlægge vildt, Øge bestanden eller indsamle specifik information?

Hvordan ved du, om du har en buk, nyfødte eller rovdyr på dit område?

Viden er grundlaget for alle beslutninger, vi træffer som Gamekeepers.

NG-SIM

Vores produkter kræver et SIM-kort, der opfylder vores standarder.

Vores Nordic Gamekeeper SIM forbinder enheder till NG-appen uanset hvor i Europa, du befinder dig. Du kan også bruge NG-SIM i næsten enhver kamera med et SIM-kort for at modtage billeder gennem vores app.

Læs mere på Nordic Gamekeeper


Uanset om du har et kamera med SIM eller en FeedCon
 med et indbygget modem, kan du vælge mellem 3 forskellige dataplaner, fra Basic til Premium.

For exempel, med vores Premium-dataplanfor vores kamerakan du for 44 DKK om måneden få op til 14.000 billeder* var måned!
 
Du har også mulighed for at skifte mellem dataplaner. Læs mere om vores abonnementer for FeedCon og kameraer på vores hjemmeside.
 
*antallet af billeder afhænger af indstillinger på dit kamera.


Du har også mulighed for
at skifte mellem dataplaner.

Selvfølgelig, ligesom de fleste af os, nyder du at spejde og er stolt af at kende dit jagtområde og de dyr, der lever der.

Traditionel spejden er vigtig, og at besøge dit jagtområde er altid en god ting.

Vores kamera giver dig støtte i din beslutningsproces og fungerer som et ekstra sæt øjne, nar du tager inventar af dit vildt.


Som jægere og vildtforvaltere
er det vigtigt, at vi håndterer dyrelivet på en bæredygtig made og finder en balance mellem dyreliv og os mennesker.

Gennem en bæredygtig og effektiv tankegang ønsker vi til at bidrage till beskyttelse, forvaltning og jagt af vildt som en ressource til mad, biologisk mangfoldighed og velstand.

Du kan også være en gamekeeper.

KORT om Nordic Gamekeeper

Nordic Gamekeeper er det svenske firma, der hjælper jægere med at forvalte deres vildt, selvom de ikke altid har tid til at besøge deres jagtmarker.

Firmaet har eksisteret siden år 2000 og blev grundlagt af vildtmester Carl Pfeiff. Firmaet producerer både foderspredere og vildtkameraer og er meget populære i Sverige, hvilket er grunden til, at det nu er tid for firmaet at udvide til Europa. Allerede tidligere har firmaet flere udenlandske kunder rundt omkring i Europa, og nu satser Nordic Gamekeeper ordentligt på hele det europæiske marked.

Firmaet er førende inden for teknologi, og deres produkter er udviklet til at være nemme at bruge, helt app-styrede, og de har en egen kundesupport både digitalt og også på stedet i Sverige.

Maximilian Wendt, ny europæisk salgsrepræsentant for Nordic Gamekeeper, fortæller om sine første oplevelser i Danmark:

”Vi har virkelig fået en varm velkomst af de danske jagtbutikker. I løbet af de seneste uger har jeg rejst rundt i Danmark og besøgt flere butikker, som både har vist interesse og bestilt vores produkter. Nu gør vi os klar til Jagt og Outdoor i Odense, hvor jeg håber, at vi får mulighed for at møde en masse hyggelige besøgende og fremtidige samarbejdspartnere. 

Kom gerne forbi og besøg os i Hal C Odense d. 5.- 7. april 

Hold også øje med vores og Jagt og Outdoors Instagram, hvor vi vil afholde en konkurrence under messen.”

Læs mere på Nordic Gamekeeper

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »