Nyudviklet mobil skindaftrækker til hygiejnisk og hurtig skindaftrækning af nedlagt hjortevildt er nu klar til levering

Nyhed fra Skindaftrækker.dk
Annonceartikel

Af Netnatur

Interessen for den patenterede skindaftrækker til jægere og andre, der håndterer nedlagt hjortevildt og vildsvin var ganske overvældende, da den danske patenterede opfindelse for alvor så dagens lys for første gang …

I artiklen i link herover nævner Kennet Brask, som er virksomhedens stifter og indehaver, at en nyudvikling var under opsejling. En udvikling, der ville gøre det muligt at transportere skindaftrækkeren rundt i terrænet alt efter hvor behovet er størst …

Denne udvikling er nu på lager og klar til levering … eller udlejning.

KLIK og læs mere om hvordan man kan trække skindet af en kronhind på blot 25 sekunder

Ideen bag udviklingen fremgår af video herunder, hvor det vises hvordan skindaftrækkeren gøres klar til at trække et dyr op i aftrækkeren. Herefter er dyret klargjort til aftrækning af skind – akkurat som det kendes fra den stationære løsning fra Skindaftrækker.dk

Den mobile løsning er også velegnet til at brække dyret på, så det foregår hygiejnisk og ergonomisk rigtigt for jægeren.
Dermed kan man slippe for at kravle rundt på jorden og forurene dyret med jord og møg, når det foregår i lodret position.
Med det automatiske vippesystem af galgen, tager det kun 2 minutter at gøre klar til arbejdet. Samtidig er der et kraftigt 12 volt wirespil til at hente og løfte dyret op, så man slipper for der fysiske hårde arbejde med håndtering af hjortevildtet.
Bemærk at trailer med spil og skindaftrækker også kan lejes af skindaftraekker.dk på dags- og weekend basis, hvis man ikke ønsker at investere i det i første omgang.

Den mobil skindaftrækker gør det muligt at afskinde nedlagt hjortevildt meget hurtigt og er man i besiddelse af f.eks. Skindaftrækkers slagtebænk, der ses sidst i ovenstående video, kan man afskinde en kronhind på cirka 25 sekunder

 

Skindaftrækker henvender sig ikke kun til godser, jagtfarme, mindre vildtslagterier og konsortier, der skyder lidt mere hjortevildt end normalt. Den nye mobile skindaftrækker kan være til glæde for alle, der fra tid til anden nedlægger hjortevildt.

I princippet er en stor procentdel af de danske jægere dermed inden for målgruppen al den stund, at jagt på kronvildt og dåvildt er mere udbredt end nogensinde.

Den mobile anordning skal jo ikke nødvendig altid stå i egen indkørsel.

Den transportable nyudvikling kan udlånes til andre, når man ikke selv har brug for den. Ligeledes kan den naturligvis indkøbes kollektivt blandt naboer eller medlemmerne af et jagtkonsortie.

 Er man i besiddelse af en slagtebænk eller lignende, hvor man nemt kan gøre det nedlagte dyr klar til skinadaftrækkeren, kan man faktisk afskinde et dyr på omkring fire minutter. Selve skindaftrækket af f.eks. en kronhind tager cirka 25 sekunder

Det forklarer Kennet Brask og tilføjer:

– For den jæger, der kun har et enkelt dyr, der skal i fryseren, betyder det måske ikke så meget om det tager nogle få minutter eller en lille time af afskinde et nedlagt stykke hjortevildt. Men den dag, man står med flere dyr efter en jagt, er det en anden sag.

KORT OM skindaftrækker

Hygiejnisk udførsel

Tåler vask med højttryksrenser.

Ingen kontaminering fra hår ved afskindning

Hygiejnisk ved brug.

Minimal fysisk arbejde. ( bedre arbejdsmiljø)

Hurtig og effektiv afskindning ( 25 sekunder for at trække skindet af en kronhind).

tidsbesparende og omkostningslav drift.

Minimal vedligehold.

Sikker betjening

Begge hænder frie ved afskindning

Mere ensartet afskindning af dyr/bedre kvalitet

Ingen unødvendige knivsnit i kød og skind.

Kan benyttes til alle typer klovbærende hårvildt.

Skindaftrækker.dk arbejder sig frem mod et koncept, der specialiserer sig i at gøre håndtering af vildtkød nemmere og mere hygiejnisk. Udover selve skindaftrækkeren – som ses i link herunder – er der udviklet en slagtebænke i stål.

På Skindaftrækker.dk kan man læse mere om de danske nyudviklinger:
LÆS mere

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »