Jagtbutik med ambitioner bryder klassiske rammer og skaber synergier mellem eget gods, webshop, jagtbutik, våbenværksted og egen produktion af nyskabende lyddæmper
Af Netnatur
Annonce-portræt
Du kender sikkert allerede Hunters Point: En webshop med stort udvalg indenfor tøj og udstyr til jagt og outdoor. Måske kender du også våbenhandler og bøssemagerværkstedet i Bjerringbro? Men vidste du, at de to firmaer i dag er én og samme virksomhed og samlet under ét og samme brand?
Det fysiske våbenværksted er ikke “kun” et værksted. Det er udvidet og renoveret med shop og stort udvalg indenfor jagt og outdoor.
Den ”fremragende” service, som Hunters Point – ifølge Trustpilot – tilbyder de handlende på nettet er altså også en fysisk og meget håndgribelig butik med varelager, showroom og naturligvis tilknyttet våbenværksted og skydebaner …
Hunters Point er dog forbundet med endnu et element, der skal styrke synergi omkring det nye setop. Forretningen er nemlig stærk knyttet til Ormstrup Gods, som i mere end 25 har været ejet af Niels Due Jensen, der også er indehaver af Hunters Point, og det som er knyttet hertil. ( Niels Due Jensen døde 12. september 2024)
Hunters Point er på mange måder synonymt med den nyudviklede lyddæmper, der er kendetegnet ved at være udviklet og designet efter andre standarder end det som p.t. opleves på markedet for lyddæmpning af jagtrifler. Hunters Point er dog meget mere end produktion af lyddæmpere …
I jægerkredse er der næppe tvivl om, at en nyudviklet lyddæmper har virket som en slags logo for det stadigviæk forholdsvis nye, men ambitiøse setup.
Lyddæmpen NDJ Soundbreaker er udviklet af Due Jensen, der udover at være maskiningeniør også var tidligere koncernchef for Grundfos.
Lyddæmperen er 3D-printet i et og samme stykke og ideen bag udviklingen er en let lyddæmper, der samtidig bryder designet for de mere traditionelle dæmpere på markedet.
Læs også: NDJ SOUNDBREAKER: Ny lyddæmper designet af Niels Due Jensen
Som det fremgår har den oprindelige webshop med fokus på jagt været ude på lidt af en rejse. I dag er det stadig en af de mere synlige webshops på markedet. Derudover er det nu en slags udviklingsvirksomhed med eget våbenværksted og meget tætte relationer til et eget gods med eget jagtvæsen og adgang til jagt på fuglevildt til kronvildt etc.
Denne tilgang til godset mærker man da også straks, når man besøger butikken i Bjerringbro eller surfer rundt på forretningens hjemmeside. Billeder af meget stærke hjortetrofæer fra Ormstrup Gods krydrer sammen med billeder af jægere optaget under rough shooting både butik og hjemmeside.
Den nye Soundbreaker, som kan bestilles hos Hunters Point, ses her monteret på en repeterriffel af mærket Strasser, som Carsten bl.a. fremhæver grundets dets magasin-funktion.
Demonstrations-billedet er optaget fra en af de jagt- og observationstårne, der anvendes på Ormstrup Gods, som rummer en bestand på anslået 400 stykker kronvildt.
Niels Due Jensen købte Ormstrup Gods i 1998 og i følge Landbrugs Avisen var der på det tidspunkt kun 20-30 krondyr, samt lidt rå- og sikavildt på ejendommen. I dag ser det helt anderledes ud. En målrettet indsats med biotopplan har omdanne mørke nåleskove uden bunddække til løvskov med skovenge, skovbryn og lysninger. I dag nedlægges der hver år omkring 100 krondyr på ejendommen sammen med et betydeligt antal fasaner. Sidst nævnte var en vildtart, der stort set ikke var til at opdrive på Ormstrup Gods før overtagelsen.
Det er muligt at vinde jagtoplevelser på Ormstrup Gods, hvis man på en eller anden måde er knyttet til forretningen Hunters Point.
På hjemmesiden oplyses der: Helt eksklusivt kan du hos Hunters Point vinde plads på en rough shooting på Ormstrup gods. Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev, er du hver anden måned med i lodtrækningen om en plads på en rough shooting i oktober måned.
Hjemmesiden er inddelt i emnerne herre, dame børn + jagtudstyr, outdoor. Desuden er der en kategori for hhv. mærker, hundetræning og jagtsæson og i “jagtsæson” samles de emner, der især menes at rette sig mod sæsonens jagtformer.
I sidsnævnte er der f.eks. mulighed for at se de et udvalg af udstyr til bukkejagt, hjortejagt, andejagt samt trykjagt og selvskabsjagt.
Selv om mange måske især forbinder området omkring Bjeeringbro med hjortevildt snarre end f.eks. jagt på drevne fasaner og ænder på opfløj afspejer dette sig ikke i forretningens profil.
Der sigtes bredt og helt åbentlyst rækker udvalget ud efter alle jægere. Også efter den jægere, der er til godsjagt og hele den kultur, der er knyttet til jagt med håndlavede britiske jagtvåben og eksklusiv jagtbeklædning. F.eks. fra det britiske brand Chevalier, som satser på et meget bredt program for jægeren, der betragter en stor jagtdag som en festdag og klær sig derefter.
Den samme brede tilgang oplever man, hvis man standser op hos virksomdens våbenværksted, der er en integreret del af forretningen. Her arbejdes med jagtvåben af alle slags. Fra våben og udstyr til natjagt til håndlavede jagtvåben …