NK Outdoor, som tilbyder webbaseret handel med personlig betjening og rådgivning, runder milepæl og opgraderer med helt ny hjemmeside

NK Outdoor opgraderer

Af Netnatur

– Vi kan snart afslutte det første år med NK Outdoor, og det har bestemt været en positiv periode, som vi runder af med lancering af helt ny hjemmeside …

Sådan lyder det fra Kristian Vang Andersen, der sammen med Nina Vang Andersen, står bag NK-outdoor,

Dermed kan NK Outdoor se tilbage på det første år med web-salg af udstyr til de fleste former for aktivt udeliv – herunder tøj og udstyr til jagt og fiskeri.

Kristian Vang Andersen mener, at den nye forside på NK Outdoor.dk slår tonen an og viser den ånd, som man gerne vil være kendt for i det marked, der handler om web-salg af tøj og udstyr til jægere, lystfiskere og andre aktive naturbrugere

 

Ægteparret Vang Andersen startede deres karriere i branchen ved at overtage Våbenshoppen.dk … Men i forhold til tidligere indehaver har de valgt at drive forretningen videre på en 100% digital profil. Dog enkelte messer og lokale arrangementer undtaget.

Våbenshoppen tog allerede kort tid efter overtagelsen navneforandring til NK Outdoor. Butikken blev 100% net funderet.  Alligevel valgte man at holde fast i nogle af den fysiske butiks klassiske dyder, som f.eks. “personlig betjening og 100 % ærlig rådgivning”, der kom til at fungere som statement i det nye netop, der blev uden jagtvåben.

Våbenshoppen har fået nye ejere

Netnatur.dk: Hvordan er det første år gået? Er I tilfreds med udviklingen?

– Det er vi! Vi har bestemt ikke fortrudt overtagelsen. Heller ikke selv om det har været en lang proces at transformere forretningen til det nye digitale setup. Vi har udviklet butikken i vores eget tempo, og nu er vi der, hvor vi gerne vil være.

– Vi har de leverandører, vi ønsker og vi er tilfreds med vores sortiment. Og ja! Vi er tilfreds med vores placering i markedet og står nu med en stabil og sund forretning med en klar profil.

– Det er ikke hensigten, at vi skal være de absolut billigste med “det hele”. Ej heller skal vi være de dyreste … Vi skal tilbyde vores udvalg til fornuftige og konkurrencedygtige priser, forklarer Kristian Vang Andersen.

Kristian Vang Andersen fortæller, at 2023 primært har været et investeringssår i NK-Outdoor.

–  Vi er nu forbi de væsentligste investeringer og kan se ind i et spændende år med ny hjemmeside og et – efter alt at dømme – spændende forretningsmæssigt år.

 

NK Outdoor startede på solid platform

Indehaverne tillægger det stor betydning, at de startede deres webshop på et allerede velfunderet udgangspunkt ved opkøb af våbenshoppen.

– Hvis vi i stedet havde valgt at starte på helt bar bund, ville vi ikke være der, hvor vi er i dag. Så det har vist sig, at være en fornuftig beslutning. Vi har dog stadig kunder, der først og fremmest forbinder os med våbenshoppen. Ligeledes har vi en del forespørgsler på våben.

Kristian Vang Andersen understreger dog, at der ikke er planer om at ændre grundlæggende på det eksisterende forretningsgrundlag.

– Vi lytter dog altid til vores kunder og de ideer, som de har. Men beslutningen om ikke at sælge våben, kommer vi næppe til at ændre. Også fremover forbliver NK Outdoor en webshop uden jagtvåben.

Det udtaler Vang Andersen.

Tilfældigt uddrag af kategori-oversigten fra den nye hjemmeside, der kan opleves på NK Outdoor.

 

Netnatur.dk Er der varer eller produktgrupper, der har vist sig at sælge overraskende godt i forhold til jeres forventninger?

– Salget følger i høj grad behovet i sæsonen, og det er der næppe noget overraskende i. Lige nu er det f.eks. tøj og fodtøj til vinteren, der især trækker salget. Vinterens sne og kulde har sat ekstra gang i den del.

– Også gaveartikler i almindelighed sælger godt. Ikke kun op til jul – men også hen over året slutter Kristian Vang Andersen.

Se gave artikler

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »