Skovejendom med 26 ha med skovområde, mose, søer og 350 meter å og adgang til Danmarks måske bedste å til fiskeri efter havørred

Af EDC, Skive

Fantastisk spændende hobby- og skovejendom med 26,6 ha skov og natur beliggende i den sydlige del af Skive.

Arealet ligger som en del af et større skovområde og med egen mose med to søer samt 350 meter åbred mod Karup Å. Adgang til mosen er via egen bro over Karup Å.

Dejlig og moderniseret beboelse på 184 m², hvoraf de 111 m² ligger i stueplan. Gode udbygninger med plads til lager, dyrehold samt stort værksted.

KLIK og se video  

Skovejendom med 26 ha
Skovejendom med 26 ha

De 26,6 ha består af ungskov, lysåbninger, afgræsningsarealer med støtterettigheder samt mose. Mosen udgør ca. 9,3 ha af det samlede areal, hvor fiskeri og jagt er enestående.

De tilplantede arealer er gjort vildtvenlige med flere lysninger – gode muligheder for vildtpleje og jagt samt mulighed for anden dyrehold

Her er fantastiske gåture og naturoplevelser at finde i det skønne område på såvel egen grund, og i omgivelserne.

 

Boligen er oprindelig opført i 1935 og er i 1971 udnyttet på 1. sal. Yderligere er der tilbygget alrum/havestue med fantastisk spiseplads og udsigt til egen natur.

Fremtræder i særdeles velvedligeholdt stand og er med rødt tegl på boligen og med eternittag på udhuse. Boligen er energimærket A2010 og opvarmes med nyere jordvarmeanlæg, hvilket suppleres med 6 KW solcelleanlæg placeret på udhusene.

Boligen indeholder stor entre med fordeling til 1. sal, spisestue, flot renoveret badeværelse samt det skønneste køkkenalrum. Køkkenet er i lyst inventar og alt i hvidevarer – fra alrummet er der udgang til sydvendt terrasse. Yderligere er fra spisestuen adgang til værelse samt stor og lækker stue med udsigt til skov og græsarealer via de store vinduespartier og dertil fantastisk lysindfald fra øst, syd og vest.

Alt i alt den skønneste ejendom med uanede muligheder beliggende i enestående natur.

KLIK og læs mere

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »