– Målet er at producere verdens bedste fodtøj, lyder det fra indehaveren af hjemmesiden Tasko, som er den danske forhandler af det internationale brand Haix

Tasko – fodtøj fra Haix

Af Netnatur

Svaret kommer hurtig på spørgsmålet om hvilke unikke kompetencer, der knytter sig til det store støvle-program på hjemmesiden Tasko.dk, som tilbyder fodtøj til stort set alle formål herunder jagt, fritid og outdoor …

– Tysk kvalitet, 75 års erfaring og alt produceret i Europa

Sådan lyder det fra Flemming Ulka, som er indehaver og daglig leder af Tasko.dk, der er lagerførende på adresse i Nørre Alslev.

LÆS OGSÅ: Nature ONE High jagtstøvle Stabil komfortabel og høj jagtstøvle – meget velegnet til Pyrsch og stillestående jagt … Støvlen er med GoreTex og Vibram sål

 

Tasko har valgt at bygge hele virksomhedens varesortment op omkring det store støvleprogram fra tyske Haix: En familieejet tysk virksomhed med det erklærede mål at forsyne virksomhedens kunder med det bedste fodtøj i verden! Ikke mindre understreges det på den tilknyttede hjemmeside.

Det ambitiøse mål er ledetråden for de cirka 1.700 medarbejdere over hele verden, der er knyttet til virksomheden, der tilbyder fodtøj til alt fra sikkerhedssko til fodtøj til forsvaret og støvler til jagt og fritid etc.

– Alt, hvad vi sælger, hviler på syv årtiers erfaring med design og produktion af støvler, oplyser Flemming Ulka, som har været tilknyttet Tasko i mere 34 år. I dag er han indehaver af den danske virksomhed …

Nyhed fra Haix: Xventure GTX fritidsstøvle Wood 
“Fritidsstøvle kombinerer nubuck og tekstil, og det gør den meget åndbar. Støvlen er med GoreTex og har widde-regulering i indlægssålen.
Støvlen vejer 600 g. pr. sko. Foto og kilde: Tasko.dk

 

Alt hvad der indgår i Haixs produktionen er fremstiller 100% i Europa. Det gælder læder, såler og alle andre dele i vores fodtøj.

Det forklarer den danske forhandler fra Tasko.dk

På hjemmesiden kan man desuden læse, at de “to fabrikker i Tyskland og Kroatien er blandt de mest moderne fodtøjsfabrikker i verden.”

Man kan også se, at moderne fabrikker ikke gør det alene. Kvalitet og kvalitetssikkerhed er også afhængig af de tilknyttede medarbejdere.

– Vi tilbyder hvert år et omfattende trænings- og efter-udannelsesprogram til vores ansatte.

– Mange af vores medarbejdere har på den mode fået værdifuld erfaring i udlandet ved at arbejde i vores egne afdelinger i forskellige lande

Sådan lyder der fra virksomheden, som desuden understreger værdien ved at arbejde i en familieejet virksomhed med den kultur, der knytter sig til en personlig ejet og drevet arbejdsplads.

Xventure W GTX fritidsstøvle Khaki

Fritidsdame-støvle med en kombination af nubuck og tekstil.
Foto og kilde: Tasko.dk 

 

Haix har fokus på dyrevelfærd

– Vi bruger kun læder fra Tyskland. Og kun læder af højeste kvalitet og fra dyr, der er blevet holdt ordentligt. Denne fremgangsmåde gør det endda muligt at opnå tykkelser på over 3 mm. Vores læder er fri for stoffer, der kan udgøre en sundhedsfare.

Det kan man læse på den familieejede virksomheds hjemmeside. Her fremgår det desuden, at produktionen er certificeret af Business Social Compliance Initiative (BSCI).

KLIK på Tasko.dk og gå på opdagelse i det store program fra Haix.

 

Lær mere om den 75 årige virksomhed Haix i ovenstående video.
I Danmark forhandles virksomhedens store program af Tasko.dk 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »