Smokepins gør det nemt at koldrøge både fisk og kød. Kan bruges overalt
Af Netatur Annonce
“Verdens nemmeste koldrøgningsmetode”
“Ingen ovn, afbrændingskasse, afkølingsrør
eller termometer er nødvendigt.”
Ole Daugaard, kendt fra TV-programmet Løvens Hule
Det behøver ikke være besværligt, for at være godt. Koldrøgning af kød kræver ikke nødvendigvis store specielbyggede ovne eller kørsel til en af de mange proffesionelle, som rundt omkring i landet tilbyder at koldrøge f.eks. fisk eller dyrekød.
Dansk opfindelse gør det muligt for jægere og lystfiskere at røge kød og fisk på en nem og meget ukompliceret måde.
Først skal kødet saltes og derefter tænder man op i en smokepind. Jo mere kød, som man ønsker at røge på én gang, jo flere smokepins skal man anvende.
Vi plejer at anvende 4-5 pinde på en tætpakket kuglegrill med f.eks. to udbenede dyrekøller.
Ved bestiling medfølger der en kort beskrivelse fra a til b – eller fra slagtning til røgning.
Det er muligt at bestille smokepins i både store og små pakker, og ønsker man at teste det af inden man evt. investerer i en af de lidt større pakker, starter prisen for en såkaldt “festrøger” ved kr. 85 for 5 smokepins.