Ulvebogen.dk klar med bogen “Din grå nabo” – et rigt illustreret  portræt af ulven

Ulvebogen.dk udgiver “Din Grå Nabo” – et portræt af ulven (annonceartikel)

Pressemeddelelse af Ulvebogen.dk

D. 8. marts 2024 – lancerer ulvebogen.dk bogen Din Grå Nabo, som er 120 siders portræt af ulven, som er blevet en slags nabo for rigtig mange danskere.

“Din grå nabo” er en meget velillustreret bog om ulven. Den er tænkt som en informativ bog, der hovedsageligt fokuserer på billeder og ikke overvældende mange ord. Den forsøger at undgå debatten om ulve, som allerede har nok brændstof til den diskusion.

Det meste af det, som mere ulvekyndige vil kunne læse i bogen, vil de måske føle, at de allerede vidste. For andre vil  bogen måske give lidt mere indsigt i ulve, hvordan de lever, hvor de kommer fra og lidt om, hvor de muligvis er på vej hen.

Men for alle, der nyder at kigge på billeder og se på dyr og natur kan bogen “Din grå nabo” tages frem  igen og igen. Ikke mindst fordi ulven virkelig er blevet vores grå nabo, og dertil den nærmeste slægtning til menneskets bedste ven, hunden.

Din grå nabo – kan bestilles på ULVEBOGEN.DK

 

Ulven er ikke kun et rovdyr, der lever skjult i store skove og vidstrakte nationalparker. De fleste europæiske ulve lever i de samme områder, som vi færdes i næsten dagligt. Ulven er mange steder blevet vores sky genbo. Eller ligefrem en nabo, som vi ikke ved ret meget om.

Alligevel har mange stærke følelser for ulven. Mange er fascinerede, andre mere bekymrede, og enkelte, som landmænd med fritgående husdyr, direkte berørt af ulve, der i disse år breder sig over alt i Europa.

I bogen “Din grå nabo” koncentreres den tilgængelige viden om ulve i en letlæst, visuel oversigt. Side for side bliver læseren klogere på den mytiske ulv, der ikke kun har sat dybe aftryk i folkesjælen, men som også har præger økosystemer og formet landskaber. Utallige og fantastiske billeder giver mere end bare ord, samt at man nemt føler sig nærmere denne grå nabo.

“Din grå nabo” er ikke en debatbog. Ej heller et videnskabeligt opslagsværk. Det er et faktuelt og visuelt oplysnings-værk, der kommer rundt omkring ulven i Europa og til dels også andre steder i verden, hvor der lever varianter af ulven. Den er udgivet med det formål at gøre læseren lidt mere dus med vores nye nabo.

“Din grå nabo – et portræt af ulven” ser ikke kun på ulven som et toprovdyr i Europa. Kapitel for kapitel dykkes der også ned i forholdet mellem ulve og mennesker, fra dens dybe rødder i vores fælles historie til dens rolle i den aktuelle naturstrategi.

Ulven fortsætter nemlig med at være kilde til undren, respekt og diskussion.

Når den sidste side i bogen er vendt, er man forhåbentligt blevet klogere på ulven og den verden, som den lever i. Og da er det bare at bla tilbage og starte på ny, da ethvert gennemsnit giver nye følelser og indsigt i din grå nabo, som efter læsning, føles som en nabo nå nærmere.

Bogen er på 120 sider, koster kr. 199, og kan købes hos landets boghandlere eller bestilles via ulvebogen.dk.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »