KONKURRENCE AFSLUTTET: Otjiruze Safaris udlodder jagtrejse til Namibia. Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at tilmelde dig Netnaturs Nyhedsbrev

Af Netnatur

Vinder trukket – konkurrence afsluttet

Der venter en meget spændende jagtrejse til den heldige, der vinder en jagtrejse til Namibia i 2024. Bag konkurrencen står Werner Rogl fra Otjiruze Safaris, som nogle af vores læsere måske allerede kender fra Odensemessen i 2022, hvor han især slog et slag for leopardjagt med meget høj succesrate.

Ønsker man at deltage i lodtrækningen er det eneste, man skal gøre, at tilmelde sig Netnaturs nyhedsbrev.

Er man allerede medlem af Netnatur Club og dermed modtager af nyhedsbrevene, er man allerede med i konkurrencen.

KLIK her og deltag i konkurrencen

Werner Rogl fra Otjiruze Safaris

Namibia
Namibia – sektion om jagt, natur og dyreliv

Der vil over den næste tid bringes meget mere indhold om jagt i Namibia. Især om de oplevelser, der venter vinderen af konkurrrencen. (se også opslag nederst i denne artikel)

Faktisk tør vi godt skrue forventningerne til turen i vejret, da vi er overbeviste om, at der er udsigt til et ægte Afrika-eventyr, som man aldrig vil glemme.

Dette begrunder vi bl.a., at Netnaturs fotograf besøgte Werner Rogl og hans familie i foråret 2023, hvor vi bevæbnet med kamera fulgte en dansk jæger på sin første tur til Afrika.

Den oplevelse vil vi vende tilbage til. Dog kan vi allerede røbe, at jægeren Flemming Thomsen, fik en fantastisk dåb som afrika-jæger. Han er allerede ved at aftale tur til næste år – til samme sted.

Otjiruze Safaris råder over tre jagtfarme og omkring 50.000 acres …Der er mulighed for at nedlægge over 20 forskellige arter – fra nogle af verdens mindste antiloper til nogle af de største etc.

KLIK her og deltag i konkurrencen om en jagtrejse til Namibia inkluderet fire trofæbærende dyr efter nærmere aftale med Werner Rogl fra Otjiruze Safaris

KLIK og deltag i konkurrencen

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »