Firlænget ejendom midt i naturen med 43 ha med frugtplantage og 12 ha skov i kuperet terræn

Annonce-artikel

Af Property Advice

Denne firlængede ejendom ligger i noget af Danmarks smukkeste natur tæt på Mossø. Bygningerne er placeret midt i en oase af natur, i det bakkede landskab, med en skøn blanding af skov, marker og bakker helt ind og op af ejendommen.

Placeringen er helt unik, i forhold til at føle sig i sin egen verden og alligevel med en central beliggenhed, der gør, at der er utrolig mange eftertragtede arbejdspladser inden for en acceptabel transporttid.

Friskolens bus henter gerne børn i landsbyen.

Bygningerne er en typisk firlænget landbrugsejendom med lang-hus, hvor produktionsbygningerne er bygget som en samlet enhed i år 1900, og stuehuset i 1912.

Derfor er selve rammen meget harmonisk, og taget arealets størrelse i betragtning, ikke urimeligt stort bygningssæt, hvilket gør det hele overkommeligt og anvendeligt, som landbrugsejendom eller blot bygningssæt til skovbruget.

Ejendommens natur areal på ca. 12 ha. ligger rundt om bygningerne som en smuk indre og ydre ramme og produktionsarealet på ca. 31 ha. ligger samlet i forlængelse heraf. Derfor kan anvendelsen være at plante skov, eller fortsætte med landbrugsdrift, alt efter hvad køber ønsker.

Denne ejendom er for den kræsne køber, der vil have en ualmindelig beliggenhed, max natur og gode naboer på behørig afstand.

Skanderborg og E45 er indenfor få minutter.

Se ejendommen her:

https://lp.propertyadvice.dk/roedkildegaard-6

Ønsker du at høre mere? Så kontakt Landbrugsmægler, MDE, Elsemaria C. Andersen for yderligere detaljer:
+45 2482 6899/ ea@propertyadvice.dk.

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »