Mange kan ikke finde ud af at anvende ribbenene på sommerbukken. Det er rigtig synd og vi vil med denne opskrift gøre lidt reklame for denne lækre spise
Af Niels Kaa
Ribbenene skæres i passende stykker (4 til 5 ben i hvert stykke). Lægges derefter i marinade 3 til 6 timer i køleskabet.
Forkoges så cirka 10 til 15 minutter, og lægges dernæst i marinade 1 til 2 timer i køleskabet.
Så grilles der på åben grill (hav gerne plads til indirekte grillning)
MARINADE
Der laves 2 portioner af:
3 dl god rødvin eller mørkt øl
2 fed knust hvidløg
1 kvist rosemarin (kun blade).
Knus det hele i en morter sammen med følgende ingredienser:
1 tsk. sukker (gerne brun farin)
2 tsk. salt
1 tsk. hel sort peber
1 knivspids cayennepeber
Severes med salat (tilsat f.eks. skovsyre, springløg, tomater, asparges og olie/eddike-dressing) Der til nye kartofler med smeltet smør.
GOD APPETIT.
Har du en god opskrift, som du gerne vil dele med andre, så send den til redaktionen på kendditvildt@netnatur.dk
Se flere nyheder fra Netnatur Club – herunder eksempel på nyhedsbrev præsenteret som FLIP magasin