Peter Hoe Ejendomme oplyser, at denne skønne ejendom ønskes solgt NU, så derfor vil vi meget gerne have BUD ind.

Annonceartikel

Af Peter Hoe Ejendomme

Her har vi en dejlig liebhaverejendom med privat beliggenhed i kort afstand til Holstebro-Herning-Ringkøbing.

Ejendommens areal er på 23 hektar, her er både ældre skov og 13 hektar fredskov plantet for 3 år siden med flere lysninger og græsarealer – indrettet vildtvenligt med mulighed for jagt og naturoplevelser.

Med god vildtpleje er der basis for en god vildtbestand. En lille del af arealet er med i et projekt med våde enge – her kan der opnås tilskud til afgræsning.

Ejendommen er totalt ombygget og består af to sammenhængende længer, som er indrettet med både bolig og lokaler til erhverv.

Boligen på 230 kvm har flotte og store lyse rum med højt til loftet – indrettet omkring det store imponerende opholdsrum med adgang til den store terrasse.

0

Rummet fungerer som både køkken, alrum og stue og har meget høj kip og stort lysindfald. Stort soveværelse med særskilt rum, som fungerer som walk-in closet. 2 værelser og badeværelse samt kombineret entre, bryggers, vaskerum med adgang til stort kontor. Det store badeværelse med opdelt bruseafdeling er ikke færdiggjort.

 

 

Boligen er udvidet til ca. 230 kvm samt en næsten færdiggjort overetage – her er nu et meget stort værelse og stor repos med udgang til altan.

Erhvervslokalerne er delvist isolerede og ikke færdigindrettede – egner sig til værksted og lager. Kan også bruges til hundekennel eller hestebokse.

 

Se mere her

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »