Mad nyheder
Skal der vildt eller oksekød på gaflen? Hvis det gælder CO2 og klimahensyn bør der ikke være tvivl
mad nyheder fortsat
På Netnatur.dk/MAD har Netnatur samlet de nyheder, der på en eller anden måde omhandler mad. Det kan være vildtopskrifter eller fiskeopskrifter, nyheder om kogebøger eller artikler om hvad man gør, når vildtet er skudt og fisken fanget. Her kan læses om alt fra hygiejne i forbindelse håndtering af nedlagt vildt. Ligeledes er der en lang række artikler om forlægning af vildt. Desuden er det muligt at få ideer til nye opskrifter og ideer til at lave sin egen kryddersnaps. I sektionen er der også artikler om vin og herunder jagtvin ligesom der artikler om gin, whisky, øl samt kaffe og te til jagt og fisketuren.
![](https://i0.wp.com/netnatur.dk/wp-content/uploads/2022/12/1-31.png?fit=1900%2C600&ssl=1)
Mad udvalgte artikler
![](https://i0.wp.com/netnatur.dk/wp-content/uploads/2022/12/1-28.png?fit=1900%2C600&ssl=1)
![wildlife](https://i0.wp.com/netnatur.dk/wp-content/uploads/2022/12/2-11.png?fit=7181%2C1512&ssl=1)
![C34A5112 C34A5112](https://i0.wp.com/netnatur.dk/wp-content/uploads/2022/12/C34A5112-scaled.jpg?fit=2560%2C1707&ssl=1)
![wildlife](https://i0.wp.com/netnatur.dk/wp-content/uploads/2022/12/2-11.png?fit=7181%2C1512&ssl=1)
Mad
Nyheder om mad
Artikler om naturens store spisekammer